Topic: FMC168 External Trigger  (Read 5917 times)

roengrut January 14, 2015, 11:35 AM (#15)

  • Member
  • *
  • Posts: 32
Dear Arnaud,

Could you wait for a couple days? I will need to let my colleague check on this with his ML605. I will keep you updated on this soon.

Best Regards,

Roengrut

arnaudNL January 15, 2015, 05:11 AM (#16)

  • 4DSP Staff (EU)
  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 7110
Dear Roengrut,


No problems thank for letting me know!


Best Regards,
Arnaud

roengrut January 17, 2015, 04:12 PM (#17)

  • Member
  • *
  • Posts: 32
Dear Arnaud and Ingmar,

My colleague just checked the pin of our trigger on ML605 and he tried to connect the trigger signals to AP20 and AP21. Now we can use the trigger with no problem. Thanks very much for rechecking the pinout on the ML605 for us. Now my colleague can proceed further with his FMC168.

Again, thanks so much to all of you for your time and effort for all suggestions. We are really appreciated...!!

With Best Regards,

Roengrut

arnaudNL January 18, 2015, 03:24 PM (#18)

  • 4DSP Staff (EU)
  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 7110
Dear Roengrut,


Thanks for the positive feedback, always great to read!


Feel free to get in touch with us anytime you need.


Best Regards,
Arnaud

arnaudNL January 21, 2015, 06:43 AM (#19)

  • 4DSP Staff (EU)
  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 7110
This topic is being closed because the issue is considered as resolved by 4DSP. Feel free to create a new topic for any further inquiries.